NATHALIE magnetic fekete body

Várható szállítás:
Futárszolgálattal (DPD): 1-3 munkanap!
Pick Pack Pontra: 2-4 munkanap!
WeBox Pontra: 2-4 munkanap!
100% diszkrét csomagolás! (lásd ITT)
Nathalie - elegáns és kifinomult, női body. A mell résznél  díszes fekete és arany csipke berakás található az átlátszó fekete hálós anyagon. Hátul, merész, függőleges vágással. A body alja egy "nedves megjelenésű" fekete anyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik a testhez, a magas derék és a fekete anyag fényereje pedig rendkívül étvágygerjesztő karaktert ad a csípőnek és a fenéknek. A Nathalie body további előnye a lábak és az egész test optikai megnyúlása. Ez a hatás, az étvágygerjesztő fenékkel és az érzéki nyakkivágással ötvözve, kifinomult és ízléses szexuális felszólalással indul.

9 390 Ft‎ bruttó

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Megosztás

Több információ

Nathalie - elegáns és kifinomult, női body.

A mell résznél  díszes fekete és arany csipke berakás található az átlátszó fekete hálós anyagon. Hátul, merész, függőleges vágással. A body alja egy "nedves megjelenésű" fekete anyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik a testhez, a magas derék és a fekete anyag fényereje pedig rendkívül étvágygerjesztő karaktert ad a csípőnek és a fenéknek.

A Nathalie body további előnye a lábak és az egész test optikai megnyúlása. Ez a hatás, az étvágygerjesztő fenékkel és az érzéki nyakkivágással ötvözve, kifinomult és ízléses szexuális felszólalással indul.

Írd meg véleményed

NATHALIE magnetic  fekete body

NATHALIE magnetic fekete body

30 termék ugyanabban a kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették: